Breaking News
Loading...
Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Info Post

"
Νέα "επιχειρηματική" δραστηριότητα του Νίκου Μεταξά, μηχανικού του Γιώργου Σουφλιά με το ΥΠΕΧΩΔΕ αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον υπουργό αν η Κτηματολόγιο ΑΕ μίσθωσε ακίνητο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μεταξά, κατεγράφησαν τα σχόλια και οι οδηγίες που έδωσε ο κ. Σουφλιάς για την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος.


"Λες να έχω κάνει τέτοια δουλειά; Εάν έχει γίνει, να καταργηθεί, να μην πει τίποτα, θα το εξετάσουμε εμείς, θα ενημερωθούμε και θα σας πούμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σουφλιάς ενώ τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά. Μετά την αρχική αμηχανία, ο υπουργός έδωσε άμεσα οδηγίες για την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος.

Σημειώνεται ότι η Κτηματολόγιο ΑΕ τον Απρίλιο του 2008 μίσθωσε ακίνητο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μεταξά στην Ανάβυσσο για τη λειτουργία του τοπικού κτηματολογικού γραφείου. Η μίσθωση ανέρχεται στο πόσο των 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Κι όλα αυτά όταν ο Γιώργος Σουφλιάς μετά τις αποκαλύψεις του ΣΚΑΪ για την αυθαίρετη εξοχική κατοικία του στην Ανάβυσσο δήλωνε ότι θα στραφεί εναντίον του κ. Μεταξά από τον οποίο θα ζητήσει να καταβάλει όλα τα πρόστιμα που τυχόν θα επιβληθούν καθώς και οποιαδήποτε άλλη οικονομική ζημία προκύψει.
Η Κτηματολόγιο ΑΕ σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι η μίσθωση του ακινήτου του κ. Μεταξά ήταν νόμιμη αφού ήταν αποτέλεσμα ομόφωνης απόφασης της αρμοδίας επιτροπής.
"
πηγή